HAKKIMIZDA

Hakkımızda

Firmamız 1975 yılından bu yana ağaç palet, sandık, kafes ve kereste imalatı olarak hizmet vermektedir. Acarlar Ahşap Ambalaj bugün Avrupa Birliği kriterlerine uygun üretimleriyle sektörün önde gelen firmalarındandır. Firmamız üretimleri doğrultusunda; ithalat-ihracat firmalarına ve birçok farklı sektöre geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunmaya devam etmektedir.

Bizim görevimi Avrupa Birliğine üye ülkelerle anlaşma yapan ihracatçı sanayimizle birlikte ortak sorumluluk taşımak ve bu sorumluluğumuzu standartlara tam olarak yansıtarak üretim yapmaktır.

Firmamızı daha ileriye taşıyabilmek amacı ile, önemle üzerinde durduğumuz ilkemiz dürüst bir iş ortamı yaratarak ve elimizdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek müşteri odaklı çalışmak ve en üstün müşteri memnuniyetini yakalamaktır. Ürünlerimizde kaliteyi yakalamak adına yürüttüğümüz faaliyetler ve ISPM-15 çalışmaları kapsamında her geçen gün daha fazla nitelikli iş gücü yaratmakta ve bunun üretimimize en iyi şekilde yansıması için elimizden geleni yapmaktayız.

Etik değerlere sahip çıkarak, disiplinli çalışmayı kendisine ilke edinen Acarlar Ahşap Ambalaj, bu kapsamda çevre ve insan sağlığını da göz ardı etmeksizin personelini bilinçlendirmeye ve kendini sürekli geliştirmeye, değişmez prensipleri ile devam etmektedir.

Tekirdağ/Çerkezköy'de bulunan 11.000 m² alan üzerine kurulu 5.000 m² kapalı alana sahip üretim tesisimiz ile ve gün geçtikçe artan üretim kapasitemizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz.

Misyonumuz

Acarlar Ahşap Ambalaj San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak; kaynaklarımızı en etkin biçimde kullanarak; gelişimlere açık, rekabet edebilir kalitede ürünler imal ederek, müşterilerimizin taleplerini tamamen karşılayabilen bir firma olarak sektörde katma değer yaratmaktadır.

Yönetim Kadrosu

HASAN ACAR

GENEL MÜDÜR

HÜSEYİN ACAR

GENEL MÜDÜR

SERDAR ACAR

ÜRETİM MÜDÜRÜ

OĞUZHAN ACAR

MİMARİ İŞLER MÜDÜRÜ

SAMET ACAR

ÜRÜN GELİŞTİRME / SATIŞ MÜDÜRÜ